Vælg dit yndlingsdesign og indtast de ønskede informationer.

Perfekt til dig selv eller som en unik og personliggave til de nybagte forældre.

Fødselstavle

Forvandl dine personlige informationer til kunst

Med vores store udvalg af fødselstavler kan du være sikker på at finde en fødselstavle, der passer til dig og din indretning. Uanset personlig smag og præferencer kan du finde vægkunst, der passer til dit hjem.

Du kan bestille en fødselstavle med dine personlige informationer og forvandle dine vægge til dit personlige galleri

Er fødselstavlerne blevet en del af jeres billedvæg derhjemme? Så brug hashtagget #dinfoedselstavle, hvis du gerne vil dele den med os og andre

Giv en fødselstavle i gave

Der er rigtig mange kunder, der køber en fødselstavle hjem til dem selv og deres bolig, men der er i særdeleshed også en stor del, der køber dem med det formål at forære den til en, de holder af. Fødselstavler egner sig nemlig rigtig godt til barsels-, dåbs- eller navngivningsgaver. At give sådan en til en i din omgangskreds kan kun skabe glæde hos den heldige modtager.

Inspiration fra vores venner

Din fødselstavle har venner og glade kunder i hele Danmark. Det er dét som driver os, at gøre andre glade! Nogle af vores venner har delt deres kreative idéer omkring deres egne fødselstavler og væggallerier. Tag et kig på disse originale og personlige idéer og bliv inspireret. Del din unikke kreation med os på Instagram @dinfoedselstavle og #dinfødselstavle.

Fødselstavler er populære

Fødselstavlerne er rigtig populære rundt om i de danske hjem, fordi der findes så mange forskellige slags af dem, så du kan finde de varianter, der passer lige netop hjem til dig og din bolig.

Med en fødselstavle kan du tilføje lidt personlighed og intimitet i dit hjem, alt efter hvilken slags fødselstavle du vælger. De kan både være minimalistiske i udtrykket, men de kan i den grad også indeholde en masse farver og abstrakte tendenser, så vi garanterer for, at der er noget for enhver smag og temperament.