Gavekort - den nemme måde at give en fødselstavle

175,00 kr.250,00 kr.

Beskrivelse

Der kan være svært at vide, hvad man skal købe til en baby. Derfor har vi lavet et gavekort til en fødselstavle. Det er den perfekte gave til enhver lejlighed, og den er nem at bruge. Det eneste du skal gøre er at give kortet til de kommende forældre, og de kan bestille den tavle, de ønsker, når deres barn er født. Ideel gave til babyshower eller som barsel-, navngivnings- eller dåbsgave.

En fødselstavle er en smuk og tankevækkende gave til et babyshower eller som barsels-, navne- eller dåbsgave. Det er en original og personlig måde at fejre et barns fødsel på. Fødselsplakaten er en personlig, unik og original gave, som vil blive værdsat i mange år fremover.

Se vores fødselstavler her

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Gavekort – den nemme måde at give en fødselstavle”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

En fødselstavle er en virkelig god gave at give – enten til det nyfødte barn selv eller til de nybagte  forældre. På tavlen står de unikke data om det lille barn, og den vil dels fungere som dekoration på væggen og som et evigt minde.

Din fødselstavle har mange forskellige designs. Vi ved det er svært at vælge, men der er ingen tvivl om, at det er en gave, som vil blive værdsat hele livet. Sådan en fødselstavletavle kan fungere som et kært minde om glæden over det nyfødte barn, og både barnets forældre og barnet selv vil blive henrykte.

Er fødselstavlerne blevet en del af jeres billedvæg derhjemme? Så brug hashtagget #dinfoedselstavlehvis du gerne vil dele den med os og andre